spiritueel

Het spirituele niveau gaat over jou. Jij bent namelijk de hoofdrolspeler van jouw leven! Spiritueel wordt vaak als spannend, zweverig of vaag beschouwd, maar in wezen gaat het om zelfonderzoek en ontdekken wie jij in de kern bent. Spirituele ontwikkeling is niet altijd in woorden uit te drukken, maar vaak weet je dat het klopt. Weet jij wie jij bent in de kern, als jij alle feitjes over jezelf, alle gedachten, overtuigingen, emoties en overlevings- mechanismen aflegt, wie blijft er dan in de kern over? Wat is jouw doel hier op aarde? Volg jij jouw intuïtie? Doe jij waar jij blij van wordt?

spirit = ziel = jij

zelfonderzoek

wie ben jij in de kern

intuïtie

doel op aarde

Luister naar de signalen van je lichaam

HolisMetime staat ervoor dat iedereen goed voor zichzelf weet te zorgen door te luisteren naar de signalen van het lichaam.

tips & tricks

spirit

Spirit is ziel en dat ben jij.
Jij bent degene die jouw leven leidt. In jouw leven heb jij dingen ervaren die jou hebben gevormd, maar die bepalen niet wie jij bent. Laag voor laag kun jij gaan afpellen, die negatieve gedachten, belemmerende overtuigingen, overlevingsmechanismen. Alles wat jou niet (meer) dient, mag jij loslaten. Wie blijft er dan over?

signalen

Jouw lichaam geeft jou sensaties. Dankzij lichaamsbewustzijn kun jij deze sensaties herkennen en erkennen. Jij bent niet jouw gedachten, jij kunt jouw gedachten observeren en sturen, maar soms heb je dat ene stemmetje waarvan jij weet dat het klopt. Deze sensaties en dit stemmetje die komen van jouw ware kern, van jouw ziel. Kun jij deze al herkennen?

niet te serieus

Spirituele ontwikkeling kan ver en diep gaan. Wat vooral belangrijk is, blijf bij jezelf. Blijf jouw eigen intuïtie volgen. Geloof niemand anders dan jezelf. Iedereen creëert zijn eigen waarheid, iedereen leeft zijn eigen verhaal. Welk leven en welk verhaal wil jij leven? Volg het pad dat voor jouw gevoel klopt. Zijn wie je bent, doen wat je doet, als het jou blij maakt, dan is het goed.

Kies vandaag nog voor
zelfzorg en me-time.

HolisMetime

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

aangesloten bij

contact

Telefoon
0626169184

Mail
info@holismetime.nl

Bezoekadres
Loenenseweg 1, 7361 GA Beekbergen