ik breng verlichting
in jouw fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten.

Holistisch Therapeut & Coach, Reiki Master & Teacher

Hi, Ik ben christa

“De kern van mijn werk heeft hem altijd in het begeleiden van mensen en veranderingsprocessen gezeten en dat is wat ik wil blijven doen en waar ik mij verder in wil blijven ontwikkelen.”

Ik ben Christa Hartgers-Boers, geboren als schorpioen in 1986, wonend in Beekbergen. Ik ben moeder van twee leuke zoons, vrouw van een handige man, dochter van twee zorgende ouders, zus van een lieve zus… Ik houd van sporten en volleybal al bijna mijn hele leven. Regelmatig wandelen, af en toe hardlopen of yoga beoefenen vind ik heerlijk, maar van lezen, een goede film of serie kijken of afspreken met vrienden kan ik ook genieten. Net als van weekendjes weg of op vakantie met het gezin! Zo kan ik nog wel even doorgaan over de verschillende rollen die ik heb in het leven, maar ik zal niet verder uitweiden.

Als kind droomde ik ervan om juf te worden en doelgericht als ik was rondde ik de PABO af en stond meer dan 10 jaar voor de klas in het basisonderwijs. In die jaren heb ik mij verder ontwikkeld, diverse rollen uitgevoerd en een master gevolgd met als differentiatie begeleiden. Vervolgens ging ik mijn ervaring en kennis inzetten in de rol van adviseur onderwijs en dankzij mijn uitstapje naar het recruitment heb ik veel geleerd op commercieel vlak, Human Resources en het begeleiden van mensen naar en in het werk was een groot onderdeel van mijn werk

De afgelopen jaren ben ik zoekende geweest naar welke baan nu echt bij mij past en ik kan in ieder geval tot de conclusie komen dat de kern van mijn werk altijd in het begeleiden van mensen en veranderingsprocessen heeft gezeten. In 2020 kwam corona en in mijn geval long-covid om de hoek, wat resulteerde in een lange strijd tegen vermoeidheid, hoofdpijn, concentratie, etc. Ik herkende mezelf niet meer en was daardoor vooral in strijd met mezelf! De klachten die ik had, waren allemaal signalen van mijn lijf die mij vertelde wat ik eigenlijk nodig had. Pas toen ik daar naar ging luisteren ging het steeds een beetje beter.

In mijn zoektocht kwam de opleiding tot Holistisch Therapeut voorbij van ZoMa opleidingen en ik wist meteen dat ik hiermee aan de slag wilde. De opleiding tot Holistisch Therapeut zorgde ervoor dat ik zowel persoonlijk als professioneel weer verder kon ontwikkelen en groeien. Reiki 1 heb ik rond mijn 18e behaald, maar de afgelopen jaren ben ik doorgegroeid tot Reiki Master & Teacher, waardoor de energie nog sterker stroomt. Dankzij de opleidingen, cursussen en workshops die nu op mijn pad komen blijf ik zelf ontwikkelen, maar kan ik ook jou steeds beter helpen. Als holistisch therapeut en coach werk ik nog steeds vanuit diezelfde kern, het begeleiden van mensen en veranderingsprocessen, maar nu op een manier waarbij ik naar mezelf kan luisteren, mijn hart kan volgen en volledig voor mijzelf kan kiezen. Daar help ik jou ook graag bij, het is HolisMetime!

Behandelingen

$

cursussen

$

Online cursus

$

Webshop

$

Gratis

$

zijn wie je bent,
doen wat je doet,
als het jou blij maakt,
dan is het goed.

Kies vandaag nog voor
zelfzorg en me-time.

HolisMetime

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

aangesloten bij

contact

Telefoon
0626169184

Mail
info@holismetime.nl

Bezoekadres
Loenenseweg 1, 7361 GA Beekbergen