Cursus

Ook jij kunt leren een reiki behandeling te geven aan jezelf of anderen!

Reiki is een alternatieve geneeswijze en een spiritueel pad die gebruikt maakt van de energie die wij allemaal in en om ons hebben. Bij een reiki ryoho (reiki therapie) treedt de behandelaar op als intermediair voor het doorgeven van de energie aan de ontvanger. Het principe van reiki is dat de levensenergie (ook wel ki, prana en chi genoemd) die door kanalen (nadi) stroomt uit de handen kan stromen zodra de kanalen zijn opengezet.

Tijdens een reikicursus ontvang jij een inwijding, waardoor deze kanalen beter openen en jij als kanaal kunt fungeren voor de reiki. Daarnaast leer jij jezelf goed te gronden en af te schermen, waardoor je nooit jouw eigen energie doorgeeft.

Dankzij een reikibehandeling komt extra energie beschikbaar voor het lichaam, zodat het lichaam met deze extra energie aan herstel kan beginnen. Het herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en ingezet op alle holistische niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel). Vandaar dat reiki toepasbaar is op allerlei klachten. Het lichaam van de ontvanger regelt zelf waar en hoeveel energie nodig is. De behandelaar kan dan ook geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling. Reiki is nooit negatief of schadelijk, het werkt ondersteunend en vervangt nooit de behandeling van een arts. 

Ben je nog niet klaar om de cursus live te volgen, maar ben je wel op zoek naar meer ontspanning en rust in je leven? Kijk dan eens bij mijn online cursus aanbod en wie weet kun je daar de eerste stappen maken!

?

Reiki 1

Tijdens deze cursus staat de basis van reiki centraal. Je leert over Mikao Usui en de geschiedenis van reiki. Aan het eind van de dag ken je de Go-kai, heb je wat kennis opgedaan over de tanden, hara, chakra’s en aura en kun je aan de slag met meditaties.
Je krijgt vier inwijdingen en leert jezelf en naasten behandelen.

groep: voorkeur 2, max. 4 personen
tijd: 09.30 – 15.30 uur
datum: zaterdag 6 januari | zaterdag 3 februari | zaterdag 23 maart | zaterdag 20 april | zaterdag 25 mei | zaterdag 6 juli

prijs € 199,-

Reiki 2

Reiki 2 staat in het teken van verdiepen van de basis. Je leert nieuwe behandeltechnieken, je leert drie symbolen, de reiki energie wordt krachtiger en je leert op afstand behandelen. Naast de fysieke laag kun je nu nog beter op de emotionele en mentale laag behandelen. Reiki 2 kun je volgen zodra reiki 1 voldoende geïntegreerd is, maar tenminste na drie maanden.

groep: voorkeur 2, max. 4 personen
tijd: 09.30 – 15.30 
datum: woensdag 17 januari | woensdag 28 februari | woensdag 10 april | woensdag 29 mei | woensdag 3 juli

prijs € 255,-

Reiki uitwisseling

Heb jij reiki 1 of zelfs reiki 2, master of teacher en vind je het prettig om samen te komen en reiki uit te wisselen? De uitwisseling vullen we in naar behoefte met een inzichtkaart, een meditatie, herhalen van informatie en (nieuwe) technieken, een zelfbehandeling en een stoel- of tafelbehandeling.

groep: 2-6 personen
tijd: 19.30 – 21.30
datum: dinsdag 9 januari | donderdag 8 februari | dinsdag 5 maart | donderdag 4 april | dinsdag 14 mei | donderdag 13 juni | dinsdag 9 juli

prijs € 20,- |  5 voor € 80,-

Reiki 3A master

Op dit niveau draait het om reiki te zijn en te leven; het continu zijn van een stralend licht, volledig in balans, in harmonie met jezelf en de wereld. Na het ontvangen van de inwijding voor de reiki master is de energie nog krachtiger en maak je wederom een persoonlijk groei door. Je leert een symbool die de behandelingen krachtiger maakt. Reiki 3 kun je volgen wanneer je er klaar voor bent om reiki volledig in je leven te integreren, meestal na zes maanden.

groep: voorkeur 2, max. 4 personen
tijd: 09.30 – 15.30 uur
datum: in overleg

prijs € 333,-

Reiki 3B Teacher

Als teacher mag je anderen inwijden in de reiki. Dat betekent dat je anderen moet kunnen begeleiden en opleiden. In dit traject zal ik jou coachen in het maken van jouw cursusmateriaal, in het opzetten van jouw cursusdagen en ik leer jou hoe jij andere kunt inwijden. Daarnaast loop ik met jou of jij met mij mee met een of meerdere cursusdagen.

Dit traject is 1-op-1 en heeft een duur van ongeveer 6 maanden. Data zijn dan ook in overleg.

prijs € 599,-

Reiki Opfrisser

Heb je al een reikigraad, maar is reiki naar de achtergrond verdwenen en wil je het weer oppakken? Deze opfrisser is ideaal als je wel graag opnieuw de informatie wilt ontvangen en onder begeleiding wilt oefenen met het geven van een reikibehandeling aan jezelf of een ander, maar de inwijding niet meer nodig hebt.

groep: voorkeur 2, max. 4 personen
tijd: 1,5 uur
datum: in overleg

prijs vanaf € 99,-

Mijn ervaring met HolisMetime is zeer positief. Haar gedegenheid, haar enthousiasme en haar professionaliteit staat buiten kijf. Top.

Cursist Reiki 1

Wat is het fijn om te weten dat ik nu deel uit mag maken van de “Reiki” familie. Wereldwijd leven mensen met, voor en door Reiki energie. Christa heeft me een hele fijne inwijding gegeven. Er was ruimte voor mooie gesprekken en gevoel dat er los komt tijdens de inwijding. Maar we hebben ook uitgebreide behandelingen geoefend.
Het was voor mij een hele fijne dag waar ik de rest mijn leven profijt van ga hebben.
Dank je lieve Christa!

Cursist Reiki 1

HolisMetime

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

aangesloten bij

contact

Telefoon
0626169184

Mail
info@holismetime.nl

Bezoekadres
Loenenseweg 1, 7361 GA Beekbergen