Behandelingen

Holistische Therapie & Coaching,
Reiki en magnesiumpakking.

Holistische Therapie & Coaching

Samen gaan wij naar de kern van jouw klacht(en) en dankzij de inzet van diverse methodes kun jij helen op meerdere niveaus.

Online Coaching 

 

Ook binnen online coaching ga ik met jou naar de kern van jouw hulpvraag en begeleid ik jou op een holistische wijze.

Transformatie Traject

Dit traject zorgt voor diepe transformatie en is o.a. gericht op schaduwwerk, release, healing, ademhaling, lichaamswerk en energie.

Reiki
         

Middels handoplegging zorg ik ervoor dat de energie door jou heen stroomt, wat rust en ontspanning brengt in lichaam en geest.

Kinderen
         

Behandelingen voor kinderen zijn spelenderwijs en bevatten een combinatie van holistische therapie en reiki, voor heling en ontspanning. 

Magnesiumpakking
 

De schouders, nek en rug worden ingesmeerd met magnesiumgel, wat zorgt voor ontspanning van de spieren. Aangevuld met reiki.

Z

Trajecten

Een losse behandeling is ideaal om te ervaren wat het jou kan brengen. Om tot duurzame resultaten raad ik iedereen een traject aan.

Korte termijn

Ben jij op zoek naar een behandeling binnen 24 uur, neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op.
0626169184

Voor iedereen

 Voor iedereen die klachten ervaart, deze verder wil onderzoeken en voor zichzelf wil zorgen. Onafhankelijk van leeftijd en gender.

Hoe gaat het met je?

Om te bepalen hoe het met jou gaat, moet jij naar alle niveaus van jouw zijn kijken. Deze niveaus hebben allemaal invloed op elkaar. Dit maakt het een holistische zienswijze en zorgt ervoor dat jij goed voor jezelf kunt zorgen, op alle niveaus.

Fysiek

Emotioneel

Mentaal

Energetisch

Spiritueel

Luister naar de signalen van je lichaam!

Ons lichaam vertelt ons met de kleinste signalen wat wij nodig hebben. Wanneer wij niet naar die signalen luisteren worden deze steeds groter, tot ze zo groot worden dat jij ze niet meer kunt negeren. Hoe eerder jij luistert en leert acteren op deze signalen hoe beter jij je kunt voelen op alle niveaus. Dat betekent niet dat jij voor altijd 100% gezond kunt zijn, maar wel dat jij weet wat jij nodig hebt en op basis daarvan keuzes kunt maken voor jouw beste welzijn. Dat is pas volledige me-time.

Kies vandaag nog voor
zelfzorg en me-time.

HolisMetime

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

aangesloten bij

contact

Telefoon
0626169184

Mail
info@holismetime.nl

Bezoekadres
Loenenseweg 1, 7361 GA Beekbergen