Energetisch

Het energetisch niveau gaat over alles wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Alles wat jou energie geeft zorgt ervoor dat jouw batterij wordt opgeladen. Alles wat jou energie kost, slurpt energie van jouw batterij af. Daarbij zijn de balans tussen jouw in- en ontspanning en jouw slaapritme van belang. Over het algemeen kosten inspanningen jou (fysieke) energie. Bij leuke inspanningen kost het minder energie, omdat jij er ook (emotionele/mentale) energie van krijgt. Andersom is dat hetzelfde voor ontspanning. Sommige vormen van ontspanning kunnen energie kosten op een bepaald gebied, maar zullen op andere gebieden voor het opladen van jouw energie zorgen. Rust en slaap zorgen voor de gehele energiehuishouding.

energie

energiegevers en energieslurpers

inspanning en ontspanning

rust en slaap

balans

Luister naar de signalen van je lichaam

HolisMetime staat ervoor dat iedereen goed voor zichzelf weet te zorgen door te luisteren naar de signalen van het lichaam.

tips & tricks

fysiek 

Jouw lichaam heeft energie nodig om te functioneren, daarom geef jij jouw lichaam regelmatig rust en voedsel. Jouw lichaam geeft duidelijke signalen wat het nodig heeft, gapen bij vermoeidheid, knorrende maag bij honger, etc. Toch kun jij, ondanks dat jij jouw lichaam deze voeding geeft, laag in energie komen door klachten op de andere niveaus. 

emotioneel en mentaal

Onze emoties en gedachten hebben invloed op onze energie. Negatieve gedachten en emoties voelen vaak zwaar en beladen, terwijl positieve emoties en gedachten licht brengen en jou een boost kunnen geven. Het doorvoelen en loslaten van negatieve emoties en het ombuigen van negatieve gedachten zullen jou energie geven.

Spiritueel

Bewust zijn van al deze energie zorgt ervoor dat jij ook de energie van andere mensen en/of jouw omgeving kunt ervaren. Immers, alles is energie! Het is van belang dat jij leert om goed bij jouw eigen energie te blijven, zodat jij niet jouw energie weggeeft of negatieve energie van een ander opneemt. Ken je eigen energiebalans!

Kies vandaag nog voor
zelfzorg en me-time.

HolisMetime

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

aangesloten bij

contact

Telefoon
0626169184

Mail
info@holismetime.nl

Bezoekadres
Loenenseweg 1, 7361 GA Beekbergen