Kaarten

Dit bericht is geplaats in de nieuwsbrief van de dorpsraad op 7 februari 2023.

Kaarten geven je inzicht, inspiratie of richting.

Op zowel mijn Instagram als Facebook deel ik regelmatig kaartleggingen. Allereerst zie je een foto met de achterzijde van drie kaarten, je kiest één van die kaarten uit en daarna scroll je door naar de omgedraaide kaart. Deze kaart bevat een boodschap voor jou!

De kaarten voorspellen geen toekomst, zoals weleens wordt gepresenteerd in films. Ze geven een reflectie op jouw innerlijke wereld. Ze geven je inzicht, inspiratie of richting. Soms helpt de kaart je om uit een tunnelvisie te komen, soms om anders naar iets te kijken of over te denken en soms geven ze antwoord op een vraag. Er zijn veel verschillende kaartleggingen mogelijk. Je kunt een kaart leggen voor een boodschap voor de dag of de week, maar ook op een bepaalde vraag of een thema. Je kunt een enkele kaart trekken, maar ook verschillende combinaties maken. Een veelgebruikte is bijvoorbeeld drie kaarten: één voor het verleden, één voor het heden en één voor de toekomst.

Probeer het maar eens uit met deze legging die ik afgelopen maandag heb gepost:

Stap 1 | Kies een kaart.

 

Stap 2 | Bekijk jouw gekozen kaart.

Lees de betekenis:

1. ᴡᴏɴᴅʀᴏᴜs ᴜɴɪᴠᴇʀsᴇGeniet van het al het moois in en om je heen.

2. ᴡɪsᴇ ʟᴇᴀᴅᴇʀ

Je bent een leider voor anderen. Zorg dat je ook de leider bent en blijft van je eigen leven.

3. ᴛʀᴀɴsғᴏʀᴍᴀᴛɪᴏɴ

Verandering is op komst. Zie het leven met een frisse blik tegemoet, het komt allemaal goed!

Hopelijk haal je een mooie boodschap uit deze kaart. Volg me op facebook en/of instagram voor meer kaartleggingen. Ik leg ook graag kaarten voor speciaal voor jou alleen. Dit kan zowel in een therapiesessie als afzonderlijk op jouw vraag/thema. Neem contact met me op over de mogelijkheden!